Вход | Регистрация

7 наши фирми показват в Германия какво могат

7 наши фирми показват в Германия какво могат
Снимка: sxc.hu

Седем български компании ще участват на Международната специализирана изложба за строителни технологии, оборудване, материали и интериорBAUTEC 2014. Тя започва утре, 18 февруари, в Берлин, Германия и ще продължи до 21 февруари.

Организатор за нашите фирми е Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП).

На националният ни щанд в Messe Berlin на обща изложбена площ от 100 кв. м. ще бъдат представят стоманени пожароустойчиви врати (Пловдив), фасадни скелета, механични и обезопасителни изделия за строителството (София), проектиране, изграждане, поддръжка и сервиз на басейни, вани, сауни, джакузи, СПА (Бургас), PVC и алуминиеви прозорци и врати, охранителни щори и ролетки, вертикални и хоризонтални интериорни щори, мрежи против насекоми (София), гнайс глория рязан камък за настилки и облицовки, полигонални плочи за настилки и облицовки, гнайс глиц, гнайс павета, гнайс декоративни павета, гнайс глория мозайки (София), изделия от естествения камък риолит, риолитна глиц за фасади и вертикални облицовки, риолитни масивни стъпала, настилки от риолит, детайли подходящи за градини и алеи (Брацигово), система за закрепване на вентилируеми фасадни облицовки от различни материали ТЕКТА (София).

1195517
Националното участие на BAUTEC 2014 се организира в изпълнение на проект за насърчаване на експорта, финансиран от Европейския фонд за регионално развитие чрез Оперативна програма "Конкурентоспособност" 2007 – 2013, по който ИАНМСП е институционален бенефициент.

BAUTEC e специализирана изложба в областта на строителни технологии, оборудване, материали и интериор и е призната за най-значима в Европа. Организира се от 1981 г. веднъж на две години.

В изданието BAUTEC 2012 са участвали 581 изложители от 22 страни, а посетителите са били близо 38 хил. Изложбата е предназначена за производители в областта на строителството и оборудването. Основни тематични раздели са: производство на строителни материали, оборудване и техника, строителни технологии и системи, градско планиране, помощни химически средства за строителната индустрия, инженеринг, реставрация, дизайн и интериор, фасадни технологии, телекомуникационни и противопожарни системи, системи за сухо строителство, изолационни системи и покривни конструкции, санитарни системи, аксесоари, услуги и др.

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар