Вход | Регистрация

"Дай ми вода, а аз ще разваля магия... и ще те обера"

"Дай ми вода, а аз ще разваля магия... и ще те обера"
Снимка: sxc.hu

Възрастна жена останала без парите си, след като била измамена в дома си от шарлатанка, предлагала разваляне на черни магии. Сигнал за престъплението е подаден вчера в РУП Сливо поле. Случката се е разиграла в с. Бръшлен, сутринта на 13 февруари.

Измамената е жена на 82 години от селото. При извършената проверка на място служителите на реда са изяснили, че около 9:00 часа, през незаключена врата, в имота на 82-годишната е влязла непозната жена на видима възраст 40-50 години, с къса кестенява коса, мургаво лице, облечена със светлокафяво дълго палто, която заговорила стопанката.

Посетителката първо помолила жената да й напълни вода, а след това я последвала в една от стаите на къщата. Когато влезли вътре "гостенката" съобщила на жената, че има направена черна магия, която може да развали, но за целта ще трябва да й предостави за малко всичките си пари.

Така домакинята дала на непознатата сумата от 140 лв. Последвало извършване на "ритуал", включващ чаша с вода, свещ и сумата пари. Накрая измамничката подала на възрастната жена вързоп с носна кърпа, в който обяснила, че е сложила банкнотите, които обаче трябвало така да останат поставени под възглавницата й, чак до сутринта.

Непознатата си заминала. Два часа след случилото се 82-годишната все пак отворила вързопа. Вътре жената намерила вестници вместо пари. По случая е заведено досъдебно производство с оглед разследване на престъпление по чл. 209, ал.1 от НК. Работи РУП – Сливо поле.

 


Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg

 



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар