Вход | Регистрация

Превантивно преди празниците!

Превантивно преди празниците!
Митница Русе

С оглед предстоящото честване на коледните и новогодишните празници и осигуряване на спокойстие и условия за труд и отдих на гражданите на  територията на гр. Бяла, кметът на общината инж. Кольо Келерджиев е издал заповед на основание Наредбата за поддържане и осигуряване на обществения ред, безопасността на движението, опазване на общественото и личното имущество и чистотата на територията на Община Бяла.

Забранена е употребата на самоделни и пиротехнически изделия с увеселителна цел и други запалителни материали, паленето на огън и хвърлянето на неизгасени предмети на обществени маста, улици, паркове и други.

Забранено е изхвършването на търговска дейност на открито на всякакъв вид пиротехнически изделия с увеселителна цел, без съответното разрешение, извън разрешените /определените/ за тази цел места, съгласно наредбите на Закона за оръжията, боеприпасите, взривните вещвства и пиротехнически изделия.

При неизпълнение на настоящата заповед на нарушителите и на лицата, допуснали извършване на нарушението, да се търси административнонаказателна отговорност.

Контролът по изпълнението на заповедта е възложен на Началника на Районно управление "Полиция" гр. Бяла, Ст.специалист "УКОМП" при Община Бяла.

 


Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg



Община Бяла
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар