Вход | Регистрация

1200 лева за социално слаби деца

1200 лева за социално слаби деца Фейсбук

1200 лева събра благотворителният коледен базар, организиран от „С вяра в доброто” в Горна Оряховица.

Инициативата бе подета преди месец от младежите на сдружението в подкрепа на 10 социално слаби деца от града и региона. Със сумата и лакомства бяха подпомогнати близнаците Йоан и Христо Георгиеви, Марияна от горнооряховското село Поликраище, Мартин, Габриела и братчетата Маджарови от село Драганово.

В неделя  председателят "С вяра в доброто" Лъчезар Любенов и Явор Божанков посетиха в Елена и другите две деца Кристиян и Александър, на които занесоха също много подаръци, лакомства, дрехи и играчки.

За благотворителния  коледен базар, чиито щандове бяха разположени в две местни кафенета, играчки и сувенири изработиха  Мария Милева, Лъчезар Любенов, Христо Христов, Йорданка Танева,  отец Николай Стайков и съпругата му, отец Зоран заедно със студенти от Богословския факултет във ВТУ, Невелина Иванова, Яница и Мая Москови.

Каузата на младежите бе подкрепена и от Ивелина Цонева и нейната майка, които са привели 50 евро по сметката на сдружението, както от Петър Петров. С 200 евро пък е помогнала на децата българка, която живее във Франкфурт.

<< Sever.bg във Facebook >>



Regnews.net
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар