Вход | Регистрация

2146 лв. събра в Търново „Прегръдка за Ани”

2146 лв. събра в Търново „Прегръдка за Ани”

2146,20лв. бяха внесени в дарителската сметка на Ани Паунчева. Сумата беше събрана по време на благотворителния ден "Прегръдка за Ани”, който се проведе в събота във Велико Търново. Десетки организации, клубове и фирми си подадоха ръце, за да се случи благородната кампания в сградата на Central Mall.

Историята на 32-годишната пловдивчанка Ани Паунчева, болна от левкемия, за която е необходимо скъпо лечение, трогна стотици великотърновци, които пуснаха от дребни стотинки до банкноти по 100лв. в дарителските кутии на кампанията.

Цялата събрата сума вече е внесена в сметката на Ани, а платежното нареждане за банковия превод ще бъде сканирано и качено в събитието и групата във Фейсбук за пълна прозрачност на дарените средства.

Средства се събираха в пет специални кутии. От благотворителния базар в Central Mall се отделяха средства в помощ на каузата. Всеки, който посети детския фото кът, също допринесе за набирането на сумата. Ресторант "Его” дари 10% от целия си оборот между 14:00ч. и 18:00ч.

Съботният ден беше изпълнен с емоции още с отварянето на търговския комплекс. Уроци по латино танци за майки с бебета, базар, детски грим, фото кът и голям концерт белязаха благотворителния ден.


828511Специално участие във веселата част взеха танцово студио "UN BESO”, вокално студио "Румина”, певците Флория Цанкова и Петко Савов, имитаторът на Майкъл Джаксън – Младен Борисов, школа "V dance” и др. Спонтанно към каузата и концерта се присъедини набиращата популярност в националния ефир Михаела Филева.

На следващия ден в школата на UN BESO продължиха благотворителните прояви с йога на смеха, импро-театър и уроци по народни хора.

В неделя приключи националната кампания за набиране на средства за Ани и тя ще замине на лечение.



Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар