Вход | Регистрация

2250 лв. събраха търновци за Митко

снощи се проведе благотворителен концерт с участието на групите "Мурзилка" и "Нормално"

2250 лв. събраха търновци за Митко
Снимка: Север.бг

Над 150 души се събраха на благотворителния концерт "Помощ за Митко", който се състоя снощи пред Паметника на Асеневци в старата столица. Събитието започна малко след уречения час, около 21ч., с изпълнения на групите 'Нормално' и 'Мурзилка', които се забавляваха заедно с хората, дошли да ги чуят.

Всеки, които беше дошъл, изрази съпричастността си с борбата на Митко и не подмина дарителската кутия. Средствата, които бяха събрани, са около 2 250 лева.

Парите ще бъдат внесени по сметките, които са предназначени за средства за специализиран транспорт до Германия, за придружител от семейството и за медикаменти. Преди това ще се проведе още една инициатива.

Организаторите замислят благотворителен базар. Той е насрочен за петък, от 19 часа. На импровизирания базар пред Художествена галерия "Борис Денев" ще се предлагат ръчно направени бижута, свещи, рисувани бутилки. Няма да има продажба, нито цени. На всеки ще бъде подарявано това, което си хареса. Идеята е човек да остави толкова пари, колкото прецени, в дарителската кутия.

Ето и дарителските сметки:
BG81IABG74315000306600 в лева

BG63IABG74315400306600 в евро.

Дарителската сметка гарантира, че дори Митко да не използва събраните пари, те ще бъдат използвани за друг болен човек.

__________________________________________________________________________________


Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар