Вход | Регистрация

3585 се подписаха за децентрализация на държавните институции

Подписката ще продължи до средата на месец юни

3585 се подписаха за децентрализация на държавните институции

Приключи първият етап по осъществяване на гражданската инициатива в подкрепа на децентрализацията на държавните институции.

Подписите на 3585 жители на Велико Търново бяха събрани за по-малко от седмица, сочат резултатите от подписката, организирана в града от инициативен комитет.

Те ще бъдат представени в Министерски съвет още утре. Инициативата ще продължи до 15 юни, като организаторите се надяват да бъдат събрани още 3000 подписа.

Подписите ще бъдат представени в Министерски съвет още утре. Инициативата ще продължи до 15 юни, като организаторите се надяват до средата на месеца да бъдат събрани още 3000 подписа.

Своята съпричастност към идеята са изразили представители на бизнеса, на различни обществени, професионални, синдикални и съсловни сдружения, съобщи председателят на инициативния комитет нотариус Дешка Рачевец.

На този етап има предложение болярският град да стане домакин на структури на НАП. От Териториалната дирекция на приходната агенция заявяват, че имат капацитет да приемат 100 служители.

 

________________________________________________________________________________

Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg



Източник: Радио Велико Търново
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар