Вход | Регистрация

Празничен календар за габровци

Изложби, концерти и много забавления предлага Общината на своите съграждани

Празничен календар за габровци
Снимка: sxc.hu

Изложби, концерти и театрални постановки очакват габровци в дните преди дългоочакваните коледни и новогодишни празници. С откриването на Коледното градче за деца вчера и днешното запалване на коледната елха предстоят редица любопитни събития в календара на Община Габрово. Особено внимание е обърнато на тези, които с най-голямо нетърпение очакват празниците и най-искрено вярват в чудеса – децата. 

В събота, 17 декември, от 11 часа Габровският куклен театър ще зарадва  малчуганите с постановката "Няколко часа до Коледа” в Коледното градче. Тези, които пропуснат представлението на открито, ще имат възможност да го гледат на 18 и на 25 декември в салона на Кукления театър. На 18 декември пък ще се състои премиерата на постановката на Драматичен театър "Рачо Стоянов” - "Коледния бал на Пепеляшка”.

На 22 декември в спортна зала "Орловец” ще бъдат наградени 10-те най-добри спортисти на Габрово, а Дядо Коледа ще пристигне при децата на 25 декември в 11 часа в Коледното градче с лакомства и подаръци.

На 31 декември на площад "Възраждане” заедно ще можем да посрещнем Новата година. От 23:30 до 1:30 часа за настроението на габровци и гостите на града ще се грижат оркестър "Габрово” и DJ. Ще има вино за всички, фойерверки и много настроение.

________________________________________________________________

Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg

 

 



Източник: Община Габрово
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар