Вход | Регистрация

Награда от туристически форум за Община Дряново

VI издание на Черноморското събитие се състоя във Варна

Община Дряново като награда грамота за добро представяне на VI Черноморски туристически форум. Той се проведе във Варна от 2 до 4 октомври, а Общината участва със самостоятелен щанд и финансиране, а не по проект.

Нейни представители на форума бяха Туристически информационен център –Дряново и младежко сдружение "МОГА” – Дряново – най-младият екип на събитието.

Мнозина туроператори, представители на туристически центрове, камари и сдружения от други градове, преподаватели и студенти по туризъм разпитваха за Дряново, взеха рекламни материали и контакти, за да превърнат участието в ползотворно и приятно.

По време на форума бе и официалната премиера на наскоро заснетото от "МОГА” – Дряново видео "Дряново – ела с усмивка” , което показва различни възможности за туризъм в община Дряново. То бе толкова добре прието, че дори Бистра Димитрова, посланик на ООН, помоли за разрешение да включи кадри от него при представянето на България на различни събития в чужбина.

Специално за презентацията на Дряново пристигна и проф. Николай Джагаров – дряновец, който от години живее във Варна, международно признат учен, преподавател в Технически университет – Варна и трети мандат общински съветник във Варна.

Последвайте << Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар