Вход | Регистрация

"Две могили" се готви за футболна битка с Бойко Борисов

"Две могили" се готви за футболна битка с Бойко Борисов

Докато Велико Търново се радва на влизането на "Етър" в "А" група, Разград живее в сюрреалистично веселие заради шампионската титла на "Лудогорец", в Две могили хората тръпнат от техния мач на века - този срещу премиера Бойко Борисов.

Утре, 29 май, е финалът за Купата на аматьорската лига, който ще се проведе на Националния стадион "Васил Левски". От 18:00 часа пред зелените трибуни на най-големия функциониращ стадион в България, един срещу друг ще се изправят отборите на "Две могили" и "Витоша" (Бистрица).

Футболистите от "Туин Пийкс" вече се шегуват, че ще помолят премиера да им удари по едно рамо за след края на сезона, когато доста от тях ще прекратят състезателната си кариера.

Има сериозен шанс обаче целият клуб да се нуждае от сериозно рамо, защото все още може да стане шампион на Североизточната "В" група. В момента "Две могили" е на второ място след лидера "Шумен", но има още два мача до края.

В момента издръжката на тима се осъществява със 120 000 лева бюджет, като половината сума е осигурена от Общината, а другата половина от спонсори.

Ето и състава на тима за утрешния мач с "Витоша" (Бистрица): Димитър Лазаров, Калоян Ненов, Атила Юмер, Валери Кулинов, Пламен Балчев, Красимир Димитров, Ивайло Кирилов, Румен Шанкулов, Мариян Генов, Емил Иванов, Николай Койнов, Дамян Дамянов, Петър Христов, Анатоли Кирилов,  Павел  Панов, Светослав Недялков, Драгомир Драганов

 



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар