Вход | Регистрация

"Дунавски неврологичен форум" събира специалисти

"Дунавски неврологичен форум" събира специалисти
МБАЛ - Русе

"Дунавски неврологичен  форум” ще се състои в Русе.

Темата на семинара е "Синтетична неврология”, обхващаща интердисциплинарни проблеми в неврология, неврохирургия, кардиология и ревматология. Основните лекции са на теми – "Мозъчно-съдови инциденти: първична и вторична профилактика”; "Съвременно лечение на деменциите през 21 век”; "Главоболие”; "Паркинсонова болест”; "Нарушения на съня”; "Спонтанен дисцит: терапевтични проблеми, оперативно лечение”.  Модератори и лектори са водещите невролози в България: чл.кор. проф. д-р Иван Миланов; проф. д-р Лъчезар Трайков; проф. д-р Параскева Стаменова; доц. Д-р Милена Миланова;  доц. Д-р румен Попов.

Сдружение "Българско дружество по неврология” – регионален клон Русе и "МБАЛ-Русе” АД са организатори на традиционния "Дунавски неврологичен форум” – 2013, в който ще участват лекари–невролози от Северна България и от областните градове на Южна България. Научно-практичната среща ще се проведе под егидата и с любезното съдействие на кмета на Община Русе и сдружение "Българско дружество по неврология”.

Научната конференция ще бъде открита официално на 5 октомври, събота, от 09.00 часа в  зала "Европа" на Доходното здание в Русе.

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар