Вход | Регистрация

"Училище за бъдещи родители" започва своите лекции в Русе

На 16 и 23 ноемви ще се състоят две безплатни лекции за новородените

"Училище за бъдещи родители" започва своите лекции в Русе

"Училище за бъдещи родители” в Русе започва новите си мероприятия от 16 ноември. Утре от 11 ч. в детския кът на Мега Мол - Русе ще се проведе лекция относно  трите най-често срещани проблема при новородените – колики, подсичане на нежната бебешка кожа и назалната хигиена.

Лектор ще бъде Дида Върбанова, основател и ръководител на русенското училище "Родители". Присъстващите бъдещи родители ще получат и информация за доказали се на пазара козметични и медицински продукти за бебета.

Второто занятие на помощното "училище" ще се проведе на 23 ноември от 11 ч.на същото място. Темата ще бъде "Закаляване, масаж и гимнастика на новороденото”. Лектор отново ще бъде Дида Върбанова, която е медицинско лице с опит в неонатологията и е чест участник в  специализирани конгреси, обучения и семинари.

Училището е напълно безплатно и е насочено към младите семейства, които искат да бъдат подготвени и информирани за всичко, свързано с отглеждането на своите деца. Участието в лекционните срещи става след записване на имейл [email protected] или телефон: 082/ 813 141.

______________

Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg

 

 



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар