Вход | Регистрация

Лекция за здравословното хранене

Лекция за здравословното хранене
www.sxc.hu

"Пълна концепция за здравето, едно ново начало" е името на безплатната лекция, която ще изнесе Елена Терзиева в Русе утре, 16 декември, от 11 часа в синия салон на хотел "Дунав".

Елена Терзиева е консултант по правилно хранене. Тя обещава лекцията да бъде пълноценна и полезна, като за кратко време присъстващите да научат кои са първите стъпки по пътя към здравето и как най-лесно да започнат да живеят здравословно.

"Също така ще научим как храната, навиците, мислите, емоциите и начинът на живот се отразяват на собственото ни здраве и как да си изградим полезни навици по лесен и приятен начин", обеща Елена.

Най-лесните средства за изчистване на организма у дома, бързи и вкусни рецепти, както и полезни съвети за детоксикация и лечение с вода, ще бъдат представени на всички желаещи да бъдат здрави. Специален гост на лекцията ще бъде Тодор Христов, специалист по електромагнитното поле на човека, който ще разкрие как аурата ни е свързана с нашето здраве, щастие и благосъстояние.

На лекцията ще бъде представено и новаторското Училище за правилно хранене, което ще започне след празниците и ще продължи 3 месеца.

 

 


Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар