Вход | Регистрация

Васко Василев и Chambao ще свирят в Плевен

Повод за това е старта на националното им турне, планирано за месец май тази година

Васко Василев и Chambao ще свирят в Плевен
bulphoto.com

Плевен е първият град, определен за старта на националното турне на Васко Василев и музикантите от Чамбао. Първият концерт ще се състои в Драматично-куклен театър "Иван Радоев" с дата 11 май и начален час 19:00.

След изключителния успех на концерта през октомври миналата година в София, по повод навършването на 40 години на световноизвестния цигулар, Васко Василев събра отново приятната компания на музикантите от Чамбао за поредица от 6 концерта. Те ще се проведат в рамките на 7 дни и ще са под името "Меджик Мюзик".

"Спрях се на Плевен, защото имам прекрасни спомени от публиката там и защото всеки път, когато съм започвал поредица от концерти от Плевен, те са били успешни. Въпреки ограниченото време с което разполагаме, искам да покажа на колегите си от Чамбао колкото мога повече от града , за да разберат специалното ми отношение към него. За първи път ще заведа и най-малката си сестра Виви, която е новото попълнение в състава и свири на перкусии. Вълнувам се и нямам търпение да дойдем", споделя Васко Василев.

След Плевен, турнето ще продължи в градовете: София на 12 май, Стара Загора на 13 май, Бургас на 14 май,  Варна на 15 май и Русе на 16 май.

Билетите ще могат да се закупят от касата на театъра, както и в интернет. Те ще са на цени от 20 до 50 лева.



Източник: дарик
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар