Вход | Регистрация

Известен творец набира доброволци от Русе

Известен творец набира доброволци от Русе
eliascanetti.org

Творецът Камен Стоянов ще гостува в Русе от 25 до 30 юли, за да реализира своя видео проект в публичното пространство. Всеки, който има интерес към подобен вид платформи и визуални изкуства, може да вземе участие в него.

Всички участници ще трябва да съберат материали, които ще използват по време на пърформънса, чиято тема е "демонстрации и публична проява на остро несъгласие и ярост". Готовото видео ще бъде представено на изложба в Дом "Елиас Канети" от 23-ти до 28-ми септември като част от проекта "По местата – Места и протести". Няма изисквания за опит в актьорското майсторство за тези, които искат да се включат в арт проекта, може да участва всеки.

Ентусиастите във видео проекта ще могат да научат много повече по време на среща в Дом "Елиас Канети" на 26 юли от 11 ч. Всички такива трябва да се запишат предварително на адрес: [email protected]

Камен Стоянов е роден в Русе през 1977 г. Известен в много държави със своя труд. Завършва Академиите по изящни изкуства във Виена и тази в София, след което работи като асистент преподавател в Университета по приложни изкуства във Виена, където преподава и до днес.

В много от своите творби Камен Стоянов отразява социални, политически и икономически теми по шеговит начин, който се харесва на мнозина.

<< Sever.bg във Facebook >>



http://www.eliascanetti.org
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар