Вход | Регистрация

Излезе новият брой на алманаха "Света гора"

11-ото луксозно издание за литература, наука и изкуство ще бъде представено днес

Излезе новият брой на алманаха "Света гора"

11 брой на луксозния Алманах за литература, наука и изкуство "Света гора" ще бъде представен днес в читалнята на РБ "П. Р. Славейков" от 17 ч. Изчерпателното и подробно издания е придружено от мулдимедия и книга.

Алманахът е под главното редакторство на литературния критик проф. д-р Сава Василев и с редакторски колектив Радослав Радев, Владимир Шумелов и Огнян Стамболиев. В поредния брой "К" са подготвени интригуващи статии и творби, свързани с всички форми на изкуството у нас и в чужбина.

Изданието вече се разпространява сред българите, живеещи в различни краища на Европа, като за целта великотърновският колектив от писатели е привлякъл сътрудници и редактори от големи европейски градове.

Политиката на "Света гора", следвана от редакторския колектив, е предоставяне на равен шанс на всички талантливи писатели у нас да намерят място за изява, както и да дадат оригинална гледна точка на редица културни събития и творби.
________________________________________________________________________________

Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар

Коментари 2


2 Станимира Колева 20.01.2012 | 20:58
За будките не знам, но го има в книжарниците, за съжаление - не навсякъде. Ако си от Велико Търново, можеш да го намериш в университетската нижарница, както и в руската такава, намираща се срещу старите хали.
1 Мария Николова 18.01.2012 | 16:38
Есента открих този автор - Красимир Бачков. Страшно се накефих от разказите му! Търсих негови книги в книжарниците но не открих.Има го само в нета.Много бих искала да си купя този алманах, щом има негови разкази там. Живея във Варна, но не знам къде се разпространява алманаха. По будките с вестници има ли го? Ще бъда благодарна ако ми кажете къде да си го закупя!