Вход | Регистрация

Очаквайте – Новогодишните събития в Габрово

Програмата ще започне от 17 декември

Очаквайте – Новогодишните събития в Габрово
Снимка: iNews

Община Габрово подготвя богата празнична новогодишна програма за жителите и гостите на града.

"Коледен концерт под звездите" на Веселин Маринов ще се проведе утре, 1 7 декември, от 18:00 часа на пл. "Възраждане". Станалото традиция награждаване на 10-те най-добри спортисти на Габрово за 2013 година ще се състои на 19 декември, от 18:00 часа в зала "Възраждане".

Както всички знаем Дядо Коледа ще пристигне на 25 декември от 11:00 часа отново на площада.

Програмата за празника ще включва благословията за здраве, мир и благоденствие на коледарите от детски фолклорен ансамбъл "Габровче". Ще има музика, танци и много забавни игри за малки и големи. А добрия старец ще раздава подаръци на всички.

Организаторите на празничната програма канят всички, които искат да посрещнат новата 2014 година под открито небе да дойдат на площада пред Общината от 23:30 на 31 декември до 1:30 часа на 1 януари 2014 година. За настроението на празнуващите ще се погрижат "Оркестър Габрово" и DJ. На празненството ще има безплатно вино, фойерверки и весело настроение.

В последната събота на тази година – 28 декември и в първата събота на новата година – 4 януари, Община Габрово със съдействието на руски културно- информационен център – София организират прожекции на класическите детски анимационни филми. Входът за мероприятието е свободен.

<< Sever.bg във Facebook >>



Източник: Община Габрово
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар