Вход | Регистрация

Ловеч 20°C

Как еврофондовете променят живота?

Как еврофондовете променят живота?
Снимка: Булфото

Темите за ефекта на европейските фондове върху живота на хората и новите предизвикателства през следващия планов период ще бъдат обсъдени на информационна среща в Ловеч с  участието на министъра по управление на средствата от Европейския съюз Томислав Дончев.

Информационното събитие ще се състои на 23 юли /понеделник/ от 10:00 часа в Областния информационен център /ОИЦ/ и ще бъде открито от кмета на община Ловеч Минчо Казанджиев.

На срещата са поканени да присъстват и кметове на останалите общини от Ловешка област - областният управител Ваня Събчева, председателят на общинския съвет в Ловеч Корнелия Маринова, както и представители на бизнеса в Ловеч, на регионалните структури на Агенцията по заетостта и Агенцията за социално подпомагане, на Регионалния инспекторат по образованието, на неправителствени организации и на училища и бенефициенти по проекти на община Ловеч.

Кметът Казанджиев ще представи Областния информационен център, екипа му и новия му офис. В рамките на своето изложение министър Дончев ще очертае ролята на Структурните фондове за България с акцент върху постигнатите резултати и предстоящите предизвикателства.

Областният информационен център е част от мрежата от 27 ОИЦ и е създаден по проект "Изграждане и функциониране на Областен информационен център в Община Ловеч" по Оперативна програма "Техническа помощ", съфинансирана от Европейския фонд за регионално развитие.

_________________________________________________________________________________


Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg

 

 



Източник: радио зетра
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар