Вход | Регистрация

Ловеч 20°C

Първият китайски автомобил вече бе произведен в Ловеч

От началото на следващата година направените в тъкашния завод коли излизат на пазара

Първият китайски автомобил вече бе произведен в Ловеч
Снимка: Булфото

Първият автомобил "Great wall" от пробното производство в завода на компанията "Литекс моторс", което стартира в Ловеч, вече е факт. Моделът на създаденото от младите инженери превозно средство е "Great wall" Voleex C10.

Сега в "Литекс Моторс" предстои тестване и синхронизиране на поточните линии и оборудването на завода, а в последствие и инсталиране на системата за качество на произведените автомобили. С пробното производство квалифицираните служители на предприятието ще приложат най-успешните и иновативни мениджмънт системи за производство на автомобили, което от своя страна ще гарантира високото качество на продукцията на завода.

Инсталациите за производство ще бъдат тествани до края на годината. Според предварителните планове "Литекс Моторс" трябва да пусне първите си серийно произведени автомобили в началото на 2012-а, когато ще бъде и официалното откриване на завода.

"Литекс Моторс" вече получи голямо признание, като беше награден с първото място в категорията "Нов продукт" в престижните номинации за иновативни бизнес идеи.Отличието бе присъдено именно заради марката автомобили "Great wall".

 


Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg



Източник: дарик
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар