Вход | Регистрация
Ловеч 20°C

Двама младежи загинаха при катастрофа

Двама младежи загинаха при катастрофа Снимка: Булфото

Двама младежи на 17 и 18 години са починали след произшествие, станало в ранните минути на днешния ден в село Глава, съобщават от полицията в Червен бряг.

След подаден сигнал на телефон 112 на мястото на инцидента изпратените незабавно полицаи установили, че лек автомобил, собственост на 24-годишен местен жител, при движение с несъобразена скорост по улица в селото се е ударил в крайпътно дърво на тротоара. Предната част на автомобила се е възпламенила.

В колата са били 24-годишният собственик, двама младежи от Глава, на 17 и на 18 години, и 20-годишен от село Чернево, област Варна. Огнеборци са разрязали огънатите ламарини, за да помогнат за изваждане на пострадалите пътници.

Ранените са транспортирани за Спешна помощ при Университетската болница в Плевен като по пътя 17-годишният е починал. Другите са настанени в отделение по Неврохирургия с опасност за живота като единствено 24-годишният шофьор е освободен. В 7.30 часа тази сутрин от отделение по реанимация при Университетската болница е съобщено, че и 18-годишното момче също е починало.

Води се досъдебно производство.

Това е трети пореден тежък инцидент, който става в Плевенско, в рамките на три последователни седмици.

<<Sever.bg във Facebook>>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар