Вход | Регистрация

Ловеч 20°C

Ела и танцувай на хаус парти!

Иновативното събитие със съвременна електронна музика ще се провдеде в пространството на Ловешката крепост и е с начален час в 20.00 ч.

Ела и танцувай на хаус парти!
Снимка: Thinkstock/Guliver

Хаус парти очаква ловчанлии и гостите на града тази вечер.

Иновативното събитие със съвременна електронна музика ще се провдеде в пространството на Ловешката крепост и е с начален час в 20.00 ч.

В него ще намерят място различни прояви на хип хоп културата – ди джеинг, брейк денс, бийт бокс, графити. Сетовете на ди джеите ще бъдат придружени с ефектно и завладяващо осветление и озвучаване, пироефекти и фойерверки. Идеята е последователно участие да имат начинаещи и вече доказали се имена на хип хоп сцената.

В хаус партито ще участват както добре познати имена на съвременния ди джеинг в Ловеч, така и специални гости. Жив вокал - Богдана Митова, страхотно денс шоу и много Deep House под звуците на изключително популярната  DJane Koki - специален гост на събитието.

Организатори на хаус партито са инициативен комитет и Община Ловеч под наслова "Lovech Purple night".

Шоуто е разписано в плана за тази година на Програмата за младежки дейности на община Ловеч 2014-2020 г. Провежда се с финансовата подкрепа на общината и кореспондира със заложеното във визията на програмата: "Подобрено качество на живот на младите хора, осигурена възможност за по-качествено образование, адаптирано към новите потребности на местната икономика.

Активна гражданска позиция на младежите, подобрени условия за развитие и пълноценно ангажиране на свободното им време".

Инициативният комитет за  е в състав Юлиана Близнакова, музикален педагог, Пламен Димитров, тонрежисьор, и Детелин Иванов, ди джей. Тримата възнамеряват да превърнат събитието в традиция, то да се провежда всяка година като младежка среща на историята с новото и технологично съвремие.



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар