Вход | Регистрация
Ловеч 20°C

Кастингите за „Мис България 2013“ започват от В. Търново

Форматът стартира на 15 юли

Кастингите за „Мис България 2013“ започват от В. Търново
thinkstockphotos.com

Изборът на българки за участие в конкурса "Мис България 2013" започва от Велико Търново. Днес и утре /25 и 26 май/ кандидатките за най-престижната надпревара по красота ще могат да се явят на кастинг в "Интерхотел Велико Търново" от 10:00 до 17:00 ч.

За да имат възможност красавиците от всяка част на страната да опитат късмета си за спечелване на короната, кастинг ще се проведе в още три града: Варна – на 1 и 2 юни, Пловдив – на 8 и 9 юни и финал в София – на 15 и 16 юни.

Извън официалното препитване, организаторите са подготвили много изненади за кандидатките.

Относно тазгодишното издание продуцентът от no frame! Емил Кошлуков и "Мис България 2012" Габриела Василева са подготвили нестандартна риалити поредица за подготовката на момичетата в пътя им до финала, която зрителите ще проследят в ефира на TV7.

Ограничения за участничките няма, но, според условията, момичетата трябва да са наясно, че ако получат короната, ще е необходимо да се ангажират със значима кауза.

Тази година Мис Свят ще е в Индонезия, а единственото ограничение за кандидатките там, е да са на възраст от 17 до 24 г. с пропорционално тяло, да не са сключвали брак и да нямат деца, да имат своя кауза и някакъв талант, както и да не са представяли България в международни конкурси, уточняват организаторите.

Форматът ще стартира на 15 юли, а красавиците ще се изправят пред много изпитания. Журито ще обяви оценките си на пищна церемония и, ако има гласуване на зрители, то ще бъде спряно дни преди финала, за да се проверят IP адресите на участвалите в него и да се избегнат манипулации на вота.

<< Sever.bg във Facebook >>



Източник: ТВ7
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар