Вход | Регистрация
Ловеч 20°C

Разкриват нови работни места в Ловеч

Това е възможно по проект „Нови възможности за деца и младежи с увреждания в община Ловеч чрез предоставяне на социални услуги от резидентен тип“

Разкриват нови работни места в Ловеч
Снимка: Thinkstock/Guliver

Нови работни места разкрива Община Ловеч, информират от администрацията.

Търсеха се управител на социалната услуга, психолог, медицинска сестра, 8 социални работници и асистенти, 27 детегледачки, работник и екип по деинституционализация – двама психолози, двама социални работници, двама рехабилитатори, консултант социални дейности, лекар-педиатър и четирима общи работници.

Това бе възможно по проект "Нови възможности за деца и младежи с увреждания в община Ловеч чрез предоставяне на социални услуги от резидентен тип", по оперативна програма "Развитие на човешките ресурси". Ще бъдат разкрити два типа социални услуги: Център за настаняване от семеен тип (ЦНСТ) за деца, лишени от родителска грижа и Защитено жилище за младежи с увреждания.

За тях ще бъде назначен 49 души персонал. 

Заявления за участие в конкурса подадоха 270 кандидати. Списъците с одобрените вече са качени на сайта на Общината. Трудовите договори със спечелилите конкурса за обявените длъжности ще се сключат в началото на декември.

Незаети останаха две свободни работни места – за психолог в ЦНСТ и за лекар-педиатър в екипа по деинституционализация. Предстои обявяване на прием на документи за тези места.

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар