Вход | Регистрация
Ловеч 20°C

Леко повишение на цената на водата от 1 октомври

Леко повишение на цената на водата от 1 октомври
Снимка: Булфото

Цената на водата в Ловеч се вдига от 1 октомври. Таксата за доставяне на вода на потребителите се увеличава с 10 ст. и става вече 1.42 лева за кубичен метър без ДДС, а цената за отвеждане на отпадъчна вода ще е 0.17 лева за кубичен метър без ДДС, с 1 ст. повече от преди.

Сумата за пречистване на отпадъчна вода за битови и приравнени към тях обществени, търговски и други потребители остава 0,40 лв./куб.м без ДДС, за промишлени и други стопански потребители степен на замърсяване 1 – 0,48 лв./куб.м без ДДС, степен на замърсяване 2 – 0,79 лв./куб.м без ДДС и степен на замърсяване 3 – 1,19 лв./куб.м без ДДС.

Цените за доставяне на вода на друг ВиК оператор са както следва: от ВС "Черни Осъм” - 0.09 лева за куб. метър без ДДС; от ВС "Златна Панега” - 0.25 лева за куб. метър без ДДС; от ВС "Топля” - 0.24 лева за куб. метър без ДДС; от ВС "Априлци” - 0.21 лева за куб. метър без ДДС.

Новите цени на водоснабдителните и канализационните услуги са утвърдени от Държавната комисия за енергийно и водно регулиране.

___________________________________________________________________________________


Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg

 

 

 

 



zetramedia.com
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар