Вход | Регистрация
Ловеч 20°C

Звезден футбол в подкрепа на деца с увреждания

Спортният празник е част от благотворителната кампания „Лесно е да си добър. Опитай и ти”

Звезден футбол в подкрепа на деца с увреждания
Снимка: Булфото

Плеяда от популярни личности ще участват в спортния празник за деца с увреждания, който ще се проведе на 23 март /събота/ в НСА.

В планирания благотворителен футболен мач ще се изявят музикантите Ивайло Крайчовски и Кольо Гилъна, ТВ звездата Пейо Филипов от "Имаш поща", председателят на българската организация "Малки европейци" Георги Софкин. Т

е ще трябва да покажат умения с топката в двубой с родители на деца с увреждания и девойки от Дома за лица с интелектуални затруднения - гр. Баня. Мачът ще се играе на малки вратички, в многофункционалната зала на Националната спортна академия в Студентски град, а началото е в 11:00 ч.

Официални гости на събитието ще бъдат зам.-министърът на спорта Иван Ценов, ректорът на НСА доц. Пенчо Гешев, председателят на Държавната агенция за хора с увреждания Минчо Коралски, директорът на дирекция "Социални дейности" към Столична община Минка Владимирова.

Събитието е част от Благотворителната кампания "Лесно е да си добър. Опитай и ти” в подкрепа на спорта за деца със специални образователни потребности и се организира съвместно от Асоциацията за развитие на изкуствата и занаятите "А.Р.И.З.-7”, Националната спортна академия "Васил Левски” и Сдружение "Българска история, традиции, изкуство и етнология” - Б.И.Т.И.Е.

____________________________________________________________________________

Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар