Вход | Регистрация

"Обществен барометър": Купихте ли подаръци за Коледа?

"Обществен барометър": Купихте ли подаръци за Коледа?
Снимка: sxc.hu

Броени дни остават (разбира се, ако не дойде краят на света) до светлия християнски празник - Рождество Христово. Попитахме нашите читатели в тазседмичната ни анкета дали са купили вече коледните си подаръци. Резултатите от анкетата показват, че читателите ни не са много активни. Но въпреки това имаше и такива, които споделиха с нас мнението си. 

Еднакъв процент делят тези, които разчитат на почивните дни преди празниците, за да обиколят и да потърсят нещо подходящо за своите близки и тези, които са избрали за отговор "Подаръците не ги ли носи Дядо Коледа?!".

25% от анкетираните са отговорили, че няма да имат финансовата възможност и тази година няма да купуват подаръци.

"Преди всичко ще трябва да подготвим трапезата. Ако останат пари, може и да купим нещо, но то ще е за децата", коментира Живко Стоянов.

Според анкетата никой не е купил все още своите подаръци. 

За мнозина от нас Коледата е любим празник, било то заради празничната трапеза, заради украсата на елхата, заради размяната на подаръци, или просто още един повод да се събере цялата рода. Коледният дух ни завладява много преди честването на празника. Ако вас все още не ви застигнал, екипът на Север.бг ви пожелава това да се случи в най-скоро време.

Ако имате желание, но нямате никакви идеи какво да подарите за Коледа на своя любим човек, разгледайте тук някои предложения.

 

 


Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg




Докладвай за нередност в статията
Добави коментар