Вход | Регистрация

5-има с френски тениски от "Бързи и яростни 6"

5-има с френски тениски от "Бързи и яростни 6"

Новите 5-има победители от играта, свързана с "Бързи и яростни 6" вече са ясни. Това са Моника Илиева от Дупница, Бонка Иванова от Бургас, Станимир Фъртунов и Данислава Бакалова от Пловдив, Благой Атанасов от Стара Загора. Те ще облекат френски тениски, осигурени от официалния разпространители на филма Форум Филм България.

Играта, организирана съвместно със Cinebum.eu, подкрепена от медийното партньорство на Север.бг, предизвика участниците да подредят героите от филма и колите, които те карат. Инициаторите бяха подготвили и жокери, с които да улеснят участниците.

За всички, които вече са гледали филма, комбинациите са вече ясни. За всички, които не са … гледайте го, за да разберете кой с коя кола се подвизава в поредната част на високо скоростната сага.

"Бързи и яростни 6″ се превърна в първия 4DX филм в България и счупи редица родни и световни рекорди.

След като обирът в Рио, извършен от Дом (Вин Дизел) и Брайън (Пол Уокър), срива империята на могъщ главатар и осигурява на екипа сто милиона долара, всички се пръскат по различните краища на земното кълбо. Уморени от живота си на бегълци, обаче, те са готови да се включат отново в играта и да се завърнат у дома.

Междувременно Хобс (Дуейн "Скалата" Джонсън) е по петите на мащабна организация от професионални шофьори, която извършва нелегални операции в Европа. Начело на висококвалифицирания екип е бившият военен от специалните части Оуен Шоу (Люк Еванс), а негова дясна ръка е не друг, а любимата на Торето Лети (Мишел Родригез), която всички смятат за мъртва. Единственият начин да бъде спряна криминалната групировка е престъпниците да бъдат надиграни на улично ниво, така че Хобс моли Дом да събере елитния си екип в Лондон. Заплащането? Изчистване на досиетата им, така че да могат да се завърнат отново у дома.



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар