Вход | Регистрация

Гурме и горещи танци за "Lord оf the Dance"

Гурме и горещи танци за "Lord оf the Dance"
АРТ БГ

Силно впечатлени са останали танцьорите от "Lord Of The Danceпо време на разходката си в старата част на Велико Търново. Те разгледали автентичните къщи и се възхитили от тяхната архитектура и разположение. Своебразният кратък тур завършил със специален подарък от кмета на старата столица Даниел Панов-аудио-визуалния спектакъл "Звук и светлина".

По-късно, артистите се насладили и на изискано гурме в местен ресторант. Майстори-готвачи им приготвили интересни комбинации от свежи зеленчуци, комбинирани с екзотичните вкусове на средиземноморската кухня.

В менюто присъствали зелени салати с рукола, чери домат, ананас и филе от портокал, калмари, приготвени с узо и сос от синьо сирене, любимите на всички тапас със скариди и чипс от лимон, както и домашно приготвена хрупкава кошничка с мус от риба тон и перца от див лук.

Основното блюдо от пъдпъдък с бренди, масло и амарант, поднесен с пюре от тиква и сос от сирене и патешко магре с букет от чушки и сос "Териаки" впечатлили танцьорите с изумителната комбинация от продукти и нетрадиционно аранжиране, които се съчетават в един изумителен вкус.

Изненадите за младите артисти не приключили дотук. Организираното в тяхна чест Welcome Party в местен клуб започнало с надиграване между ирландците и българското превъплъщение на "Lord Of The Dance” – танцьорите от клуб "Келтски феникс". В ритъма на легендарната музика от спектаклите на "Lord Of The Dance” звучало потропването на типичните обувки, като с всяка минута се усилвало, тъй като надпреварата ставала все по-вълнуваща.

Артистите от "Lord Of The Dance” били екзалтирани от невероятното посрещане и от българските таланти както в областта на танците, така и в кулинарията, туризма и най-вече забавлението.

С прекрасно настроение и с нетърпение танцьорите от "Lord Of The Dance” очакват своята публика на 17 и 18 октомври, от 19ч. в ДКС "Васил Левски" във Велико Търново и на 19 октомври, от 20ч., в зала 1 на НДК в София.

 

___________________________________________________________________________________


Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар