Вход | Регистрация

Двама мъже се целуваха 50 часа по случай Деня на влюбените

Замаяните от страст тайландци отвяха конкуренцията на маратона по целуване в курорта Патая

Двама мъже се целуваха 50 часа по случай Деня на влюбените
Снимка: sxc.hu

Рекорд за най-дълга целувка бе поставен в Тайланд. Инициативата се проведе по случай Деня на влюбените в Тайланд, където бе организиран маратон по целуване, в който се включиха стотици двойки.

Любопитното е, че новото постижение било поставено от двама мъже. Те се мляскали в продължение на цели 50 часа, което ние от Север.бг трудно можем дори да си представим. А и, честно казано, не че нещо, но нямаме и особено желание да го правим...

Маратонът по целуване, домакин на който бе курортният център Патая, започна още в неделя. Организаторите бяха поставили условие на състезателите да не напускат определеното им пространство с размер един квадратен метър, като храна и вода можеха да си набавят само със сламка. След първите три часа обаче целуващите се имаха право да посещават тоалетната.

Щастливите победители получиха за впечатляващото си постижение пръстен с диамант за 100 000 бата (3333 долара). Предишният рекорд за най-дълга целувка бе 46 часа., 24 минути и 9 секунди. Той отново принадлежеше на влюбени от Тайланд, които се опитаха да подобрят постижението си, но бяха "пометени" от страстта на двамата влюбени мъже.


_________________________________________________________________________

Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар