Вход | Регистрация

Звезден хороскоп за 12 ноември

Звезден хороскоп за 12 ноември
Снимка: Thinkstock/Guliver
Повече за:

Овен

В сряда е добре да забавите темпото в работата. Не е нужно да се пънете много, защото задачите не изискват толкова усилия. Не изпускайте малките шансове, които ви се откриват в работата, и стъпка по стъпка ще вървете напред. Разбира се, не сте забравили амбициозните си планове, но още не им е време. 

Телец

Вършете си задълженията спокойно, не е време да се претоварвате и изнервяте заради нещата, които могат да станат и по-нататък. Доста Телци имат поводи да се видят и побъбрят с приятели и близки, ще научат важни новини, ще си припомнят хубави преживявания от миналото. 

Близнаци

Възможни са тревоги за работа, приходи. Ще споделите и поискате помощ от близки, познати. Внимавайте какво плямпате по купони, от думите ви може да тръгне колегиална клюка. Ако не се чувствате във форма, допитайте се до специалист, малка промяна в храненето ще е уместна.

Рак

В близките 6-7 дни бъдете по-сговорчиви с околните. Внимавайте - казано-речено от колеги не винаги е точно. Имате си източници, а и идеи, с които да привлечете внимание на влиятелни хора, а и нови печалби.

Лъв

Стойте настрана от спорове на колеги, познати и даже на приятели. Старанията ви в работата ще бъдат забелязани от шефове, партньори, клиенти. Свършеното ще е своеобразна реклама на вашите способности. 

Дева

Хубава е срядата за Девите. Делата вървят, а ако анализирате ситуацията – можете да си гарантирате и бъдещи успехи, и приходи. Но не се претоварвайте и не бързайте всичко да става на часа.

Везни

Вероятно трябва да привлечете повече съмишленици за изпълнение на идеите си. Доста Везни се натъкват на обективни трудности.

Скорпион

Малките домашни неща ви радват. Спретнете си някой малък празник. В работата, ако работите сами няма да е по-леко, не отклонявайте оферти за общи изяви и печалби. Пазете спокойствие и ще се справите с проблемите.

Стрелец

Затрупани сте с анагажименти. Близките ви не престават да изискват от вас. Стрелците са отзивчиви и услужливи, но днес доста неща ги дразнят и ги изнервят. Ще се справите с всички и всичко.

Козирог

В сряда не е време за мащабни начинания. Ако вече сте започнали работа по такъв проект, ще чуете доста критики, но не се дразнете, подсказват ви къде може да бъдат допуснати грешки. 

Водолей

Трудна сряда, а някои неосъществени очаквания я правят и нервна. Водолеите да внимават в работата, вероятни са проблеми с уреди и инструменти.

Риби

От уикенда кроите планове за по-самостоятелни изяви. Време е да действате. Може да привлечете към проекта колеги, приятели, познати, но преценете добре кой какво може, все пак си е работа. 

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар