Вход | Регистрация

Звезден хороскоп за 4 ноември

Звезден хороскоп за 4 ноември
Снимка: Thinkstock/Guliver
Повече за:

Овен

Чувствате се силни и могъщи. Днес може да ви "огрее" възможността за реализация на професионални цели и парични печалби, но в много случаи възникнат и остри противоречия, които ще предизвикат сблъсъци в бизнеса. Ще надделеете! По-добрият вариант е да постигнете споразумение с противниковата страна.

Телец

Може да успеете, а може и да не успеете. Зависи от обстоятелствата, а които трябва да се съобразите. Става въпрос за осъществяването на цели против волята на влиятелна личност (ех, тези влиятелните!). Вероятността да съдете спрени в случая е огромна.

Близнаци

Остри кавги и силни неприятности са характерни за голяма част от Близнаците днес. Големи скандалджии сте. Напрежението ще е високо и в повечето случаи е следствие от лош удар, нанесен ви от по-силен противник. Въпреки това позициите ви са стабилни. Разчитате ли на ума си, ще постигнете целите си.

Рак

Уравновносеното ви състояние ще е причина за реализацията на материалните ви цели през този ден. Успехите естествено ще ви радват, но се очертават и ядове, които ще ви бъдат причинени от заобикалящите, или във връзка с неочаквани удари от коварно скрити противници.

Лъв

Ако разчитате на хитрост и измами, ще останате разочаровани в надеждите си за материален успех. Денят ви носи сигурност в делово и социално отношение, така че не е необходимо да провокирате съдбата. В здравословно отношение обаче е труден. Възможно е разболяване.

Дева

Няма съмнение, че позицията в кариерата е висока, Деви. Но се пазете от врагове, които ще се опитат да ви подлеят вода и да ви измамят в нещо. Внимавайте! Ще бъдете атакувани чрез фалшиви предложения.

Везни

Напрегнати сте днес. Някои от развоя на лични дела, други от ситуацията на работното място. Пазете се от коварни подли удари! Денят е начало на важни промени, които ще ви позволят да укрепите социалните и деловите си позиции в значителна степен.

Скорпион

Печелившите възможности на Скорпионите днес са силно подчертани, но това съвсем не означава бързи и лесни печалби, защото ще се сблъскате с пречки и подли удари от страната на някого. Не влизайте в кавги,а планирайте по най-добрия възмоможен начин реализацията на целите си.

1427804

Стрелец

Явяват се някои съдбовни влияния, които издигат пречки пред вас. Най-ярките неприятности се свързват с административни удари в делови план, но разполагате и с възможност да се освободите от тях чрез настъпващите промени. В настоящия случай въпросното развитие не зависи от вас.

Козирог

Пазете се от хора, за които сте убедени че действат неправомерно и са готови във всеки следващ момент да спрат чрез подъл удар. Вниманието и настойчивостта са особено важни днес за вас. Денят разкрива добри възможности за успех, а настойчивите със сигурност ще се възползват.

Водолей

Успех в делово отношение за Водолеите. Главното значение на деня е, че носи неотменими промени свързани с натрупването на опитности в дадена сфера, и необходимостта от преминаване към нова. В тази връзка предстоят затруднения, но ще ги преодолеете.

Риби

Рибите, не си усложнявайте живота! Възможностите, които денят предоставя, не са задоволителни. Въпреки това не бива да действате неправомерно, защото ще последват остри кавги с непредсказуем финал.

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар