Вход | Регистрация

Звездите бърборят за вас!

Звездите бърборят за вас!
Снимка: Thinkstock/Guliver

Гледаме се строго под вежди със звездите и чакаме да разберем, кой кого ще прецака. Ние тях или те нас, или взаимно ще се договорим да бъдат отново благосклонни към нас. Защото в живота винаги побеждава доброто! Е, почти винаги, не много рядко или понякога!

Овен

Мъчат ви сложните работи. Захванали сте с нещо, уж да покажете че това го можете, ама нямате сили чак дотам. Ето защо е добре да се откажете навреме. Ще си спестите главоболие, разтройство, но психично и куп празни алабализми.

Телец

Пак сте се изправили пред скала. Борите я с рогата, но е твърде голяма за вашите размери. Идва ви да се самонараните чак, само и само да я отместите. Но с човек с големи размери, седнал на мястото ви в офиса е доста трудно да се справите.

Близнаци

Пак се чудите кой сте. Единият близнак или другият. Мислите като единия, а действате като третия. Не са много добре нещата. Има замесен дори четвърти човек в кръга играчи. Идеално. Щом сте се събрали означава, че е време за ... белот. Ей, това е разтоварване.

Рак

Дават ви се големи шансове днес. С тях ще разплетете старата плетка и ще започнете нова. Е, не ви бива много в ръкоделията, но пък с примката сте добри. Може да си уловите дълго бленувани пари. Не са на високо, ще ги стигнете.

1416923

Лъв

Много кротък сте днес. Явно сте си получили дозата храна и още нещо /сещате се какво/, осигурени от някоя лъвица. Сега е момента да си искат от вас всичко, ще им го изпълните! Направо сте душичка! Ето затова ви обичат!

Дева

Пътища много, но днес се налага да изберете само един. Трудно ще е, но вие ще се справите. В началото малко ще сгафите, защото то път, ама си има и пътчета. Четете табелите! Там си пише всичко! Това ще ви улесни! Е, ще има на едно място едно камъче, дето може да ви препъни, затова си гледайте и в краката! 

Везни

Най-после! И вие да направите нещо точно. Какво ли? Ще мерите точно днес! Явно коефициентът ви на мерене се е вдигнал дотам, че започнете да отчитате вярно ситуацията. Поздравления, но пак няма да ви вдигнат заплата. Ще почакате още малко.

Скорпион

Имате много приятели. Това ви радва. Но, точно днес само един от тях ще покаже защо е важен за вас, защо държите на него, защо го обичате и му се доверявате. Просто защото ще бъде с вас и до вас за благородната лъжа, която ще спретнете на нежната си половинка.

1416924

Стрелец

Мечтаете за пътуване, приключения, релакс! Хубаво, ама избрахте ли с кого ще споделите това? Сам? Скучно ще ви е. По-добре с някой приятел. Хем ще си мерите мечтите, хем ще сте си дружки по чашка!

Козирог

Ринги ринги рае, наш Козирог играе, чужд петел го гони, за кило бонбони. Така се пееше в една детска песничка. Ама вие нито сте за бонбоните, нито пък обичате на тичате. Затова бъдете като петела - горд, напет и смел. Все ще изкочи от някъде някоя кокошка да й бъдете шеф.

Водолей

Есенно ви е в душата. Красиво, леко хладно и обагрено. Не е ли това прекалено меланхолично? Спокойно, колегите в офиса ще ви изправят във вярната посока настроението. Ще минете през всички сезони - пролет, лято, зима. Ще бъдете даже и на Северния и Южния полюс.

Риби

Плувате си, направо ви е кеф. Нямате грижи с нищо. Само лек глад ви мъчи от сутринта. Това е нормално. Само на течности сте от няколко дни. Да не би да празнувате нещо?

<<Sever.bg във Facebook>>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар