Вход | Регистрация

Звездите пак ни го рекнаха...

Звездите пак ни го рекнаха...
Снимка: Thinkstock/Guliver

Звездите пак ни го рекнаха - право в очите, без заблуди! Така е по-добре, защото от истината боли, но от лъжата два пъти. Затова пием кафе и сме готови да слушаме.

Овен

Здрава работа ви чака. Яки да са ви ръцете, краката и гърба! Че и ще хващате, и ще бягате и ще носите! Нещо като бързи, смели, сръчни.

Телец

Не сте си на мястото. Неудобно ви е, нещо ви боде, нещо ви е накриво. Явно не сте си доспали, ама каква вечер беше!

Близнаци

Излизате и влизате от един проблем в друг. Направо до гуша ви е дошло, но не може нищо да направите. Така ви се нареждат звездите. До Коледа ще ви се проясни.

Рак

Скучно ви е. Почвате да се чудите, какво да правите, за да живнете малко, че никой не може да ви търпи такъв. Явно сте в черна дупка. Но пак идва "черния" петък, така че може да се впуснете в активно пазаруване. Ще се разведрите! 

1445038

Лъв

Всичко влияе на настроението ви. И храната, и половинката ви, и околните. Но пък не може да спрете да ядете, да говорите или да се срещате с хора. Затова се опитайте да разберете първо сам себе си, после всичко ще си дойде на мястото.

Дева

Стоите добре в заобикалящия ви свят! Бюрото ви отива, позицията във фирмата също, парите - повече от доволно, у дома е пълно с любов. Живейте си спокойно, поне днес никой няма да ви завиди.

Везни

"Ходете на театър, другото е вятър". Ама, не искате! Че ви е писнало от игри, стойки, чалъми и разни роли. Поне вятър да ви лъхне, за охлаждане на емоциите. 

Скорпион

Сложете си цип на устата. Много приказвате, а никой не иска да ви слуша повече. Нареждате, нареждате, нареждате. Пфу! Поне го направете у дома, не с думи, а с действия, че не сте го правили от миналия месец. Почват и там да ви се нервят за бъркотията.

1445034

Стрелец

Подаръци са ви в главата. А, от вас изискват съсредоточеност. Предстои важен проект, който до Коледа трябва да е готов. Съвземете се, ще почивате когато трябва.

Козирог

Любов, мечти и още нещо. Това ви очаква днес. Чакайте и имайте търпение за хубавото!

Водолей

Изтупайте мечтите си от праха, лъснете ги и ги сложете до вратата. Скоро ще си хванат сами пътя и сами ще се върнат при вас, когато им осигурите достатъчно време, пространство и внимание.

Риби

Здравето ви е добро, работата ви се клати, любовта ви витае някъде. Не ви е хубаво, но винаги има и по-лошо.

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар