Вход | Регистрация

Курс по фотография търси таланти

Фотографът Пенчо Чуков ще води лекциите на 24 и 25 март

Курс по фотография търси таланти
Снимка: sxc.hu

Курс по фотография в старата столица набира кандидати. Той е насочен към всички, които желаят да получат техническа грамотност и общи познания за изразните средства на фотографията. Ще бъдат дадени отговори на въпросите как и какво да се снима, какъв е начинът да се развие "фотографското виждане", различно от ежедневното гледане и как се добива усет за детайл, цвят и композиция.

Водещ на семинара ще бъде Пенчо Чуков, който се занимава с фотография от 9 години с участия в повече от 10 изложби в страната, въпреки че е инженер по професия. Той е съавтор на луксозния 4-езичен фотоалбум "България - 200 невероятни места", чиято втора част предстои да излезе. Лекциите ще бъдат съпроводени с прожекция на богат илюстративен материал и практически занимания.

Курсът ще се проведе в офиса на "Magenda Events" на улица "Ниш" 5 на 24 и 25 март от 14.00 часа, като обучението ще продължи по три астрономически часа на ден. Курсът е платен и за да участвате в него, трябва да се запишете на e-mail: [email protected]

____________________________________________________

Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg

 



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар