Вход | Регистрация

Музикален фест по крайбрежието на Янтра

Музикален фест по крайбрежието на Янтра
Снимка: sxc.hu

Музикален фестивал кани всички почитатели на музиката и забавленията между 6 и 8 септември. Фестивалът носи името "Тринити Фарм Фест" и се провежда за трета поредна година в къмпинг между Самоводене и Първомайци.

На открита сцена, край брега на река Янтра ще звучат джаз, електро-суинг, фънк, соул, рап, джази-тек. Сред артистите, които ще радват феновете в двете фестивални вечери, са FUNKAROUND, CHEAP TRIX, BOBBIN'HEAD DOGS, JUNKY ART и NRG D. Ще има три обособени зони – за къмпингуване, за дневни забави и специална зона захрани и напитки, наречена food corner.

Къмпингът, наречен Тринити Рокс фарм, е собственост на 62-годишен англичанин, който за трета поредна година ще предостави мястото за детски забавления и музикални концерти. Фестивалът се организира от малка, сплотена групa меломани, нарекли себе си THE BROTHERS OF BASS SOUNDSYSTEM. 

Входът за целия фестивал ще бъде 20 лв., за една вечер - 12 лв. Децата до 12 години ще влизат безплатно. Няма да има вход и за дневните посещения от 9:00 до 19:00 ч.

________________________________________________________________________________

Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg



Източник: дарик
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар