Вход | Регистрация

Орлин Горанов и Кристина Димитрова с концерт за празника 6 май

Орлин Горанов и Кристина Димитрова с концерт за празника 6 май

Орлин Горанов, Кристина Димитрова и група "Айс Крийм" ще пеят на площада за празника на Русе 6 май. Тържествата на 6 май, събота, ще бъдат предшествани от концерт "Свята земя българска" на Поли Паскова и ансамбъл "Чинари" с водещ любимеца на публиката Димитър Туджаров – Шкумбата на 5 май от 18 часа на площада пред Общината.

Целият празничен ден ще бъде изпълнен с различни събития: 09:00 ч. - храм "Свети Георги" – Празнична света литургия; 11:00 ч. - Площад пред Общината – Празничен концерт на децата на Русе (с участието на изпълнители и състави при ОбДЦКИ - Русе); 12:00 ч. - Паметник на загиналите в Сръбско-българската война, Тържествена церемония по поднасяне на венци и цветя; 12:00 ч. - Площад "Св. Троица" – детска образователна обиколка на National Geographic; 16:30 ч. - Площад "Свобода" - "Аз и моят град" – деца от 6 детски градини рисуват Русе на общо пано – инициатива по проект на Община Русе "Богатството на различията – приобщаващо образование за интелигентен растеж", изпълняван по ОП НОИР 2014-2020; 17:00 ч. - пред Доходно здание – Празничен концерт на Биг Бенд – Русе с диригент Димчо Рубчев.

И тази година ще се състои традиционен прием на кмета в празничния ден, на който ще присъстват официални лица и представители на бизнеса. Кулминацията на тържествата ще бъде концерт на Орлин Горанов, Кристина Димитрова и група "Айс Крийм", от 20:30 часа, на площад "Свобода". На следващия ден – 7 май, на стадион "Дунав" от 11 часа ще се проведе Международна киноложка изложба, организирана със съдействието на Община Русе, от Европейската Федерация по кинология и Български киноложки съюз. 

източник: dariknews.bg



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар