Вход | Регистрация

Телците пращят от късмет, а Девите са го закъсали с пари

Телците пращят от късмет, а Девите са го закъсали с пари
Снимка: Thinkstock/Guliver

Да питаш звездите за важни неща, не е лесна работа. Те също си имат задачи и все се правят на интересни. Но, успяхме и днес да се доберем до тях, за да помогнат в дневния ни хороскоп. Ето, за какво иде реч:

Овен

Нищо не става, както сте го планирали. Все някой ви се пречка, все някой ви виси над главата, все ви слагат прът в колелото. Или сменете превозното средство, или колегите.

Телец

Ей, да ви завиди човек на късмета. Направо ви се е отдал на 100% и само с вас иска да си говори днес. Направо сте за неблагородно завиждане. Вечерта обаче скъсайте оковите и се отдайте вие на интимната си половинка, да не ви завиди пък съседа на такова парче.

Близнаци

Поставяйте си осъществими цели! И на работа, и в живота. Че както сте го подкарали, ще има да си ближите раните дълго време, та чак да ви омръзне. А, има други къде по-приятни неща за правене!

1390505

Рак

Формули! Само това ви е в главата. Изберете си най-простата и елементарна, пак ще ви свърши работа. Вярно, че целите се постигат със сериозност и постоянство, но яко ще се объркате, ако тръгнете да ползвате цялата Менделеева таблица.

Лъв

Всичко друго си имате, само организация нямат днес. Нещо сте се разцентровали - или вестибуларния апарат не е наред или сте препили от снощи, но само кафе ще ви оправи. Поне две за отскок и шетайте по задачи.

Дева

Скачайте! Скачайте! Скачайте! Толкова сте го закъсали за пари, че трябва с многобройни подскоци да се опитате да изръсите джобовете. Дано да изпадне нещо. Иначе пак скачайте, хем за здраве, хем за надскачане. Има заради кого!

1390509

Везни

Няма покой за вас, Весни. Една мисъл ви вълнува и така се е загнездила в ума ви, че няма да спре да ви гъделичка, ако не й се скарате. Ама каквито сте добряци, няма да го има сериозния тон и рискувате да се превивате от смях от толкова гъделичкане.

Скорпион

Като гръм от ясно небе ще ви се стовярат изненадващи трудности. Уж е ясно, валежите спират, а откъде толкова насъбрана енергия, че чак да удря тук и там, че и вас? Обградете се с "мислен" гръмоотвод.

Стрелец

Орисани сте цял ден да сверявате часовници. Ту вашият, ту на приятел. Или изостават, или избързват. Да знаете, това е свързано с вашите мечти. Просто не му е сега времето да се отдадете на това си хоби.

1390507

Козирог

Днес сте като във филм. Или ще ви стрелят, или ще ви преследват, или ще плачете неистово, или ще ви обичат така страстно, че направо ще си загубите ума. Едно е вярно - прекалявате със сериалите.

Водолей

Място, това трябва да правите днес! Място! Да освободите съзнанието си за новото, хубавото и прекрасното. Е, ако сте твърде млад е възпитано да направите място в автобуса и на по-възрастните.

Риби

Ех, не се уморихте, бе Риби. Абе, защо е нужно да изпипвате всяко детайлче? Никой не го забелязва! Само губите ценно време така. По-добре направете обратното - изпипайте големите неща, макар че казват - размерът няма значение.

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар