Вход | Регистрация

Украинка стана "Мис Варна", Мрежата завря (ВИДЕО, СНИМКИ)

Украинка стана "Мис Варна", Мрежата завря (ВИДЕО, СНИМКИ)
Facebook/Elizabeth Kravets
Повече за:

Украинка спечели конкурса "Мис Варна" 2023 и разбуди страстите в социалните мрежи. 17-годишната Елизабет Кравиц грабна короната сред 22 варненски красавици на грандиозен спектакъл.

Украинката Елизабет Кравец стана

Украинката Елизабет Кравец стана "Мис Варна" 2023 Снимка: Facebook/Elizabeth Kravets

Непосредствено след победата й обаче във фейсбук пространството десетки потребители изразиха несъгласието си момиче с украински корени да носи титлата "Мис Варна".Украинката Елизабет Кравец стана "Мис Варна" 2023 Снимка: Facebook/Elizabeth Kravets

"Може ли при толкова красиви български момичета, да изберат този украински "крокодил" за "Мис Варна", гласи един от многото злостни коментари в мрежата, въпреки че тя е с много красива визия и без никакви корекции по себе си, за каквото обикновено плюят победителките.

Украинката Елизабет Кравец стана

Украинката Елизабет Кравец стана "Мис Варна" 2023 Снимка: Facebook/Elizabeth Kravets

Други потребители пък призоваха всеки, избрал украинка за "Мис Варна", да смени жена си с украинка.

Сред протестиращите е и депутатът от "Възраждане" Юлиян Губатов.

"Ако имаше "Мелодия на годината", някой гостенин от Украйна с англоезична песен щеше да спечели. Ей така, защото Денков и компания доброволно се предлагат на посолството", написа той в своя личен фейсбук профил и добави:

"Тук няма ли уседналост, че сульо и пульо на хранилка от държавния бюджет, биват допуснати да участват?"

Други определиха случващото се като профанизация, която не сме имали "нито към Хитлер, нито към Сталин".

"Американското пренатягане на пружината може да я скъса и дедика да остане без глава. Сега е само без мозък.

"Мис Варна" 2023 всъщност е "Мис Украйна". Българските слагачи сигурно не знаят, че манталитетът на украинците е такъв, че може да дойде време, когато ще се хапят от яд, но явно това време предстои", гласи друг разгорещен от страстите коментар.

За пореден път се вижда, че която и миска да изберат, недоволни все ще има. Многократно се е случвало български красавици да участват в конкурси за красота в други държави, защото живеят там и регламентите го позволяват. Така че е съвсем нормално и тук да участва момиче с друг произход, което живее в страната ни. И въпреки злобните нападки, има и много положителни коментари. "Изключително красива", "Ослепителна е", "Тя ще е новата Мис България", гласят постовете на хора, без политически пристрастия, отбелязва "24 часа".



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар