Вход | Регистрация

Изложение в Русе представя възможности за чужбина

Над 30 представители на международни водещи институции ще вземат участие

Изложение в Русе представя възможности за чужбина
Снимка: Булфото

Русе е домакин на най-голямото есенно изложение за прием в западни университети на българи по проект "Световно образование”. Представители на водещи западни висши училища ще посетят дунавския град за лични срещи с кандидатите да следват в чужбина. Мястото е хотел "Рига" от 11:00 до 16:00 часа.

 "Световно образование” е част от кандидатстудентската кампания за чужбина "Прием 2013” с участието на над 30 представителя на водещи западни институции от Великобритания, Швейцария, Холандия, Дания, Италия, Испания и др.

По време на изложението ще работи лицензиран UCAS-център, от който русенските кандидати за висше образование във Великобритания ще могат да се възползват и да запишат престижен университет. Центърът ще даде шанс на всички с амбиции да учат в Оксфорд и Кеймбридж да реализират мечтата си като подадат документи за кандидатстване в двете елитни университетски групи, дни преди изтичане на крайния срок - 15 октомври.

Програмата на проекта включва и специализирани семинари с подробна информация за всички бъдещи кандидати и за родителите. 

 __________________________________________________________________________________

Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg



Източник: Арена Медия
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар