Вход | Регистрация

И метална каса не "спасила" 1000 лева

Охранителна камера била напръскана с черен спрей, затова "не видяла" нарушителя

 И метална каса не "спасила" 1000 лева
МВР

Метална каса с около 1000 лева е открадната тази нощ от букмейкърски пункт в Русе, съобщиха от полицията. В 04:02 ч. се е задействала алармената система на СОТ за проникване в обекта, който се намира на ул. "Студентска" в дунавския град. 

При пристигането си СОТ-аджиите установили, че входната врата била притворена, но нямало видими следи от взлом. На място бил повикан и собственикът, който заявил, че липсвала малка метална каса, която била прихваната към пода и в нея се  съхранявали оборотни пари. По случая е образувано досъдебно производство.

Тази нощ, около 03:55 часа, във Второ РУП в Русе е получен сигнал от друг частен СОТ за взломена врата на охраняван от тях магазин в града на ул. "Чипровци". При извършения оглед на място от изпратените екипи се е установило, че са счупени двата патрона на ПВЦ врата на товарна рампа, като преди това охранителната камера на обекта е била напръскана с черен спрей.

При първоначалния оглед не са установени липси. Нанесените щети са в процес на установяване. Във Второ РУП е образувано досъдебна производство за извършено престъпление по чл. 216, ал. 1.


Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg

 



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар