Вход | Регистрация

"Пазител на традициите" е дама от Полски Тръмбеш

Асоциацията за развитие на изкуствата и занаятите /А.Р.И.З.-7/ определи победителите във фотоконкурс

"Пазител на традициите" е дама от Полски Тръмбеш
АРИЗ-7

Мариана Генчева от Полски Тръмбеш е победител във фотоконкурса "Пазител на традициите", организиран от А.Р.И.З.-7.

За нейния фотоалбум, посветен на българските традиции, занаяти и обичаи, са гласували най-много души във "Фейсбук"-страницата на конкурса. Мариана ще получи фотоапарат за награда, а за останалите четирима, събрали най-много гласове в социалната мрежа, са осигурени екскурзии и курсове по фотография. Ще има и поощрителни награди.

Втора е Жени Дряновска със 781 гласа, трета – Елица Панева от Благоевград (748 гласа) , четвърти – Антоний Неделчев от София, който събра 657 гласа, пета – Дени Кирилова от София с 334 гласа.

Най-добрите снимки от конкурса на  А.Р.И.З.-7 ще бъдат наградени на официалната церемония на 14 ноември от 19,00 часа в зала 1 на НДК. Билети за концерта-спектакъл с участието на НФА "Филип Кутев”, на който ще бъдат връчени наградите в петте категории, вече са в продажба и могат да се закупят от билетния център на НДК, както и в офисите на Ticketstream.

57 албума на участници от цяла България и един от Испания се надпреварваха във фотоконкурса, чиято цел бе да улови в кадър духа на българските традиции и обичаи. Всеки един от тях бе достоен да спечели и всеки един от тях носеше в себе си магията на родното и българското.

Всички отличени снимки ще бъдат подредени в специална изложба, която ще обиколи в рамките на следващите няколко месеца различни места в страната – музеи, хотели и институции, за да покаже на колкото се може повече хора красотата на българските традиции.


 


Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар