Вход | Регистрация

БЧК Велико Търново раздава хранителни продукти

Помощите ще се раздават до началото на месец септември

БЧК Велико Търново раздава хранителни продукти
Снимка: Булфото

До 2 септември Българският Червен кръст във Велико Търново ще раздават хранителни продукти от втория транш по програма "Разпределение на храни от интервенционните запаси на ЕС".

За втори транш от програмата ще се раздават следните продукти: ориз - 4 кг; постни лозови сарми - 3,4 кг или по 4 бр. кутии от 0.850 гр; грис – 1 кг; спагети –1 кг или 2 бр. Пакета; нишесте царевично – 0.350 кг или по 5 бр. пакета от 0.070гр; обикновени вафли – 1 кг или по 2 бр. кутии по 0.500кг; брашно – 4кг. или 4 бр.пакета.

Освен лица, подпомагани с целеви помощи за отопление, помощи ще могат да получат и майки, получавали през предходната календарна година месечни помощи за отглеждане на дете до една година , по реда на чл.8, ал.1 от Закона за семейни помощи за деца, както и правоимащи лица, получавали през предходната календарна година месечна добавка за отглеждане на дете с увреждания, по реда на чл.8 от ЗСПД.

Раздаването в град Горна Оряховица ще започне от 22 август до 2 септември в клуба на БЧК на гърба на ДСП от 9.00 до 12.00 часа.



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар