Вход | Регистрация

Вижте кои са зам.-кметовете в Община Павликени

Двама инженери ще помагат в новия мандат на кмета Емануил Манолов

Вижте кои са зам.-кметовете в Община Павликени

Зам.-кметовете на Община Павликени вече са назначени. Това са досегашният заместник инж.Венцислав Иванов и инж.Анастасия Вачева, която през миналия мандат отговаряше за проектите за енергийна ефективност.

Хуманитарните дейности, устройството на територията, социалните услуги са поверени отново на инж. Венцислав Иванов. Сектор "Образование", пенсионерските клубове, читалищата и Домашния социален патронаж също са в неговия ресор.

Иванов е бивш кмет на Община Павликени в периода 1991 до 1999г., директор на общинско предприятие "БКС" – Павликени – 2000 – 2003г., председател на Общински съвет Павликени от 2003 до 2007 г. и заместник-кмет през изминалите два мандата.

Общинският бюджет, общинската собственост, европроектите и общинските предприятия – Общинския пазар, БКД и зоокът, са в компетенциите на инж. Анастасия Вачева. Владее немски, английски и руски език, завършила е две магистратури и от 2012 г. работи в общинска администрация като главен експерт "Регионално развитие и енергийна политика".

Преди това има шест години стаж в дирекцията за доставки и логистика на един от големите енергоразпределителни дружества. 

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар