Вход | Регистрация

Въоръжен грабеж в Русе

Въоръжен грабеж в Русе
Снимка: Guliver/Getty Images

Рано сутринта, около 5 часа, днес в дежурната част на ОДМВР - Русе е получен сигнал за въоръжен грабеж в една от игралните зали в града, по-точно намиращата се такава в кв. "Възраждане". 

Изпратени са на момента полицейски служители, които откриват 22-годишният служител на казиното М.Т. Той им съобщил, че около час по-рано в залата нахлул мъж, който го заплашил с пистолет и поискал оборота. Крупието изпълнило искането на престъпника. 

Плячката, която отмъкнал нападателят се равнявала приблизително на 220 лв., но по-важното в случая е че щом получил оборота от игралната зала обирджията напуснал сградата без да има инциденти.Поради уплахата служителят подал късно сигнал в полицията за извършеното престъпление. 

Описанието на извършителя го определя като мъж на видима възраст между 23 и 25 години, височина приблизително 170 см и слабо телосложение. При извършването на обира е бил облечен с червено яке средна дължина, черен надпис на ръкава и плетена, черна шапка на главата покриваща очите му. По случая е образувано досъдебно производство.

 

 


Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg



Източник: www.focus-news.net
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар