Вход | Регистрация

Въоръжен обир в игрална зала тази нощ

Въоръжен обир в игрална зала тази нощ
Снимка: sxc.hu

Маскиран и въоръжен открадна 500 лева тази нощ в игрална зала в Русе.

Инцидентът е станал, около 03:20 ч. Тогава неизвестен извършител е влязъл маскиран и въоръжен с пистолет в игрална зала на ул. "Николаевска" в Русе. В този момент в залата са се намирали една жена, работеща като крупие и двама мъже – клиенти.

Нападателят им извикал "Лягайте на земята!" и е поискал от крупието да му даде парите от оборота. Посетителите и жената изпълнили, каквото им било казано. Мъжът взел сумата от около 500 лева, след което напуснал залата в неизвестна посока. Грабежът е продължил около минута и никой от присъстващите не е бил наранен.

Нападателят е описан като млад мъж, около 20 годишен, висок около 155 - 160 см., с нормално телосложение, облечен в червено шушляково или платнено яке, с черен надпис на левия ръкав, с плетена сива маска на главата, с изрязани очи, с ръкавици на ръцете.

По случая е образувано досъдебно производство по описа на ОДМВР – Русе, за престъпление по чл. 198, ал. 1 от НК. Извършен е оглед на местопроизшествието. Работата по документирането и разследването на случая продължава.

 

 


Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg

 

 



ОДМВР-Русе
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар