Вход | Регистрация

Джина от "Трамвай № 5" и Стефан Митров пяха за Еленко и Патриция 

Куп нови светски двойки свалиха маските за една безплатна обиколка около слънцето

Джина от "Трамвай № 5" и Стефан Митров пяха за Еленко и Патриция 

Легендите от Трамвай № 5 и Кукери - музикалното семейство Джина и Иван Иванови ( с великотърновски корени), заедно с талантливата им дъщеря Мартина, накараха МОЛ България да танцува за следпремиерата на Патриция Кирилова и Еленко Ангелов в книжарница BOOKTRADING.

Най-романтичният глас Стефан Митров разнежи гостите, ентусиазирани "Да свалят маските за Една безплатна обиколка около слънцето".  Вълнение блесна и в погледите на половинките на Еленко и Патриция - Наталия и Дончо, а кандидат-зетя на Джина и Джон Иванови - модният фотограф Пейо Пеев, гушна страстно пеещата Мартина.  

1047192

Десетки гости се насладиха на хубавата музика и литературното четене, като сред тях бяха царската ексдепутатка Любка Качакова, парламентарният съветник по сигурността ген. Краси Занев, топкомандосът Георги Драганов, популярната коафьорка Вили Боршукова, разведената вече твзвезда Светослава Рудолф, представители на патриотични организации и друти.

1047194

Гостите поляха успеха на книгите с изискано вино, минерална вода и кетъринг автентичната хлебопекарна и вегетариански ресторант.

За книгите:

"Да свалим маските” е дебютна книга на журналистката и PR Патриция Кирилова. Тя събира коментари по горещи теми, публикувани в нейния блог. Кой и защо иска да заличи българите? Има ли външен натиск да мълчим за древната ни история? Кой има интерес да нямаме национални интереси? Това са само част от въпросите, които тя поставя в "Да свалим маските”.

"1-на безплатна обиколка около Слънцето” е шестата книга на психолога Еленко Ангелов. Тя е различна от другите и включва 170 стр. депрограмиращи квинт‘сентенции - афоризми и конкретни съвети за дйствие, изковани в сърцето на автора.

<<Sever.bg във Facebook>>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар