Вход | Регистрация

Младежкият парламент в Г. Оряховица организира еко кампания

Инициативата подкрепя кметския призив да се пази направеното

Участниците в Горнооряховски младежки парламент подкрепят призива на кмета на Община Горна Оряховица -инж. Добрев и призовават всички млади хора на Общината да опазват новозасадените цветя, пейките, тревните площи и да не хвърлят безразборно боклуци, а в същото време да сигнализират при забелязани нередности.

Кампанията "Да пазим околната среда, в която живеем" е подкрепена от Сдружение "Младежка толерантност" в лицето на Виолета Панова, която е и ментор на Парламента.

"Нека града ни да стане наистина европейски. Всички ние заедно градим нашето утре. За да живеем в чистота трябва сами да се погрижим за нея и не, чрез кампании за почистване, а чрез кампании за опазване. Родители, помислете за бъдещето на вашите деца. Те правят това, което виждат от Вас. Нека всички ние събираме отпадъците на определените места, разделно", апелира към всички свои съграждани Виолета Панова.

Позицията й е да бъдем безкомпромисни към замърсяващите и рушащите членове на местната общност, защото възстановяването на разрушеното струва пари, а те идват от джоба ни, като данъкоплатци.
______________________________________________________________

Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg

 

 



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар