Вход | Регистрация

Момче остана без далак сред пиянски побой

Момче остана без далак сред пиянски побой
Снимка: sxc.hu

Трима мъже са задържани в полицията в Свищов за побой, след пиянски запой в заведение в града.

Вчера, около 02,30 ч. е получен сигнал от Спешна помощ – Свищов за приет при тях 22-годишен мъж от Плевен с болки в коремната област. По негови данни бил пострадал при побой до нощно заведение. На мястото незабавно е изпратен полицейски екип, който установил, че случката се разиграла около 02,00 ч. пред заведение в крайдунавския град.

В хода на разследването е установено, че побоят между две студентски компании е станал заради момиче. След като солидно се почерпили те решили да премерят сили навън с ритници и юмруци. 22-годишният К. Б. от Плевен бил нападнат от 22-годишният Д. Д. от Доспат, 20-годишният Р. В. от с. Караманово и 20-годишният Л. Д. от врачанското село Попица. В опита си да защити К. Б. пострадалият Т. Г. е  бил нападнат от младежи, за които не може да даде конкретни обяснения.

Същите по думите му са  го повалили на земята и са му нанесли удари и ритници по цялото тяло. След което двете компании са се разотишли. На сутринта Т. Г. се почуствал зле и потърсил медицинска помощ. След преглед е бил транспортиран в Плевен, където му е извършена оперативна интервенция и му е отстранен далака. По случая в полицейското управление е започнато досъдебно производство за нанасяне на средна телесна повреда. Д. Д., Р. В. и Л. Д. са задържани за срок до 24 часа.

Работата по изясняване на случая продължава. 

 


Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар