Вход | Регистрация

Неканени гости набиха мъж в дома му посред нощ

Неканени гости набиха мъж в дома му посред нощ
Снимка: sxc.hu

Четиричленно семейство в Златарица влезе посред нощ в чуждо жилище и се нахвърли върху стопаните. Причината е доста нелепа - защото не ги приели на гости.

 Случката се разиграла тази нощ, около 00,55 ч. Тогава мъж, жена и двамата им сина успели да се промъкнат в жилището на 24-годишен мъж и докато двамата съпрузи спели, неканените гости набили стопанина и му счупили два зъба.

След проведени незабавни действия по разследването извършителите са установени. Това са 44-годишният М. К., 23-годишният Т. К., 20-годишният С. К. и 40-годишната Е. Т., всички от Златарица. Пред полицейските служители четиримата обяснили, че се познавали с потърпевшия и имали уговорка да му отидат на гости. Но когато почукали на вратата му той отказал да ги приеме.

Според потърпевшия обаче гостите пристигнали неканени и без предварителна уговорка. Четиримата са задържани за срок до 24 часа по ЗМВР.

По случая в РУП – Елена е започнато бързо производство за незаконно проникване в чуждо жилище и нанасяне на телесна повреда. 

 

 


Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар