Вход | Регистрация

Нова среща на десните и центристки партии във Велико Търново

Общи предложения ще защитават от "Десен алианс" пред общинския съвет


Снимка:

Поредна среща на представители на десните и центристки политически партии се проведе във Велико Търново. Участие взеха общинските ръководства на Български демократичен съюз "Радикали", Демократи за силна България, ЛИДЕР, НДСВ, Политическа партия "Обединени земеделци", Съюз на демократичните сили и Съюз на свободните демократи.

На срещата бе направен анализ на актуалната политическа обстановка в страната. Внимание бе отделено на проблемите, свързани с общинското здравеопазване и образование, в следствие на намаленото държавно финансиране и законови промени.

Съвместни предварителни обсъждания на точките от дневния ред на предстоящото общинско заседание направиха участниците в сбирката, с оглед по-широкото представителство на десните и центристки избиратели в общината. Съгласуваните предложения ще бъдат представени и защитени от съветниците на "Десен алианс".

Съместна приемна на общински съветници и експерти, представили партиите на срещата, ще се проведе на 28 февруари в сградата на общината. Планират се още съвместни приемни, като форматът остава отворен за присъединяването на други десни и центристки партии, готови за диалог и съвместна работа, уточняват от ДСБ.



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар